top of page
Project Gooik buitenbepleistering

BEPLEISTEREN EN ISOLEREN
VAN UW GEVEL

Uw partner in gevelbepleistering - buitenbepleistering

Gevelbepleistering Meert uit Erpe-Mere is al meer dan 50 jaar een expert in het domein van buitenpleisterwerk en gevelbekleding. We zijn actief in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De buitenkant van uw woning krijgt in de loop der jaren heel wat te verduren waardoor die wel tegen een stootje moet kunnen: warmte, kou, vocht en vuil. Het is daarom belangrijk de buitenmuren van uw pand goed te beschermen. Dankzij een kwalitatief uitgevoerde buitenbepleistering is uw woning duurzaam beschermd. Bijkomend zorgt het pleisterwerk er voor dat de gevel een prachtige uitstraling krijgt die de vorm en esthetiek van het gebouw beklemtoont. 

Pleister is zo flexibel dat het elke architecturale vorm kan bekleden, zelfs de meest complexe. Daarbij is er een enorme keuze aan gevelpleisters. Allerlei texturen en honderden kleuren garanderen u dat Gevelbepleistering Meert de juiste oplossing vindt om de gevels van uw rustieke, klassieke, moderne of hedendaagse woning mee te bekleden.

Buitenbepleistering

Contacteer Gevelbepleistering Meert

Kom dan gerust eens bij ons op gesprek voor meer informatie, of doe een aanvraag via het contactformulier voor een offerte.

Gevelbepleistering op isolatie

Met de EPB-regelgeving die door de overheid in het leven werd geroepen, wordt u als bouwer of verbouwer verplicht om verstandiger om te springen met energie. Eén van de domeinen waar nog veel winst kan geboekt worden met een relatief kleine investeringskost is het veel beter thermisch isoleren van uw woning. De moderne gevelisolatiesystemen zijn daarom een verstandige keuze! Is uw woning reeds voldoende geïsoleerd, maar had u graag een hedendaagse, nieuwe look? Ook voor niet-geïsoleerde of geventileerde systemen kan u bij ons terecht.

Enkele voordelen:

Je bespaart op je energiefactuur

Je verhoogt je wooncomfort

Je geeft je huis een frisse look

Je verhoogt de waarde van je huis

Je draagt bij aan een schonere planeet

bottom of page