top of page
Steenstrips

STEENSTRIPS

Plaatsen van steenstrips

In deze moderne tijden kan een authentieke gevel een woning soms sterk opwaarderen. Jammer genoeg is vaak ook het tegendeel waar… Gevels van oudere woningen vertonen dikwijls sporen van vervuiling of andere beschadigingen. Gelukkig zijn er diverse opties om een gevel op te frissen. Zo vormen steenstrips een prima alternatief bij die renovatie van woningen.

Steenstrips zijn ongeveer 2cm dik, worden gemaakt uit de originele gevelstenen en hebben zo dezelfde kwaliteiten en eigenschappen. De plaatsing van steenstrips op isolatie gebeurt door verlijming en ze kunnen zowel met als zonder voeg geplaatst worden. Steenstrips zijn ook heel mooi in combinatie met crepi/sierpleister

Steenstrips

Contacteer Gevelbepleistering Meert

Kom dan gerust eens bij ons op gesprek voor meer informatie, of doe een aanvraag via het contactformulier voor een offerte.

De voordelen: steenstrips, isolatie en renovatie

Dankzij steenstrips kan je een bestaande gevel isoleren zonder het karakter van een bakstenen woning te verliezen. Steenstrips worden verzaagd van echte bakstenen en zijn dus niet te onderscheiden van elkaar. Ook de hoeken worden speciaal uitgezaagd zodat je optisch net hetzelfde effect verkrijgt als volwaardige bakstenen. De geringe dikte heeft bij plaatsing op uw buitengevel het voordeel dat de normale detaillering van ramen en deuren behouden blijft. Gevoegd hebben steenstrips hetzelfde uitzicht als gewoon metselwerk met volle gevelstenen. Steenstrips zijn verkrijgbaar in uiteenlopende vormen en maten.

bottom of page